Leidschendam - Voorburg

Home > Leidschendam - Voorburg

Leidschendam - Voorburg

Een bezoek aan Leidschendam-Voorburg en Stompwijk begint bij de VVV. Hier kunnen bezoekers terecht voor informatie en tips over de gemeente. Van attracties tot excursies en van uitgaan tot de geheime plekjes van de stad; we adviseren de bezoekers graag om hun verblijf in Leidschendam-Voorburg compleet te maken. 

Naast informatie over de stad kun je bij de VVV Leidschendam-Voorburg ook terecht voor verschillende producten: plattegronden, stadswandelingen, fietstochten, rondleidingen en souvenirs. 
Met de Sport & Cultuurkaart maak je kennis met musea, theater, dans, muziek, bibliotheken en vooral heel veel workshops in Leidschendam-Voorburg.

Naast deze pagina van de VVV heeft de Gemeente Leidschendam-Voorburg ook zijn eigen portal-website lvverrast.nl. Dit portaal brengt alle recreatieve en toeristische voorzieningen in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk voor je in beeld. Het is het resultaat van de ondernemende samenwerking vanuit het Platform Economie, Onderwijs & Arbeidsmarkt. Wij nodigen je uit rond te kijken in het aanbod en vanuit uw eigen belangstelling, behoefte en budget een programma samen te stellen!


Promotiefilm van het Huygenskwartier Voorburg gemaakt door Stephan Evenblij