Winkelen

Vriend worden

Huygens' Swaensteyn kan niet zonder de ondersteuning van vrienden en daarom word je als vriend met open armen ontvangen.

Home > Vvv > Winkelen

Winkelen

Winkelen in historische kernen

In de historische kernen van Leidschendam-Voorburg zijn bijzondere winkels en boetiekjes te vinden. In Voorburg om en nabij de Herenstraat in het Huygenskwartier en in Leidschendam op en om de Damlaan.
Voor de allerlaatste mode, leuke accessoires en kinderkleding bieden de centra een uitgebreid assortiment. Voor uw dagelijkse boodschappen loopt het aanbod uiteen van supermarkten tot de meer gespecialiseerde bakker, kaasboer en slager. Parkeren kan in Leidschendam in de Damlaan of de straten erachter en in de parkeergarage op het Damplein. In Voorburg bevindt zich een gratis parkeergarage aan de Raadhuisstraat en kunt u parkeren onder het station. U heeft in beide gevallen wel een blauwe parkeerkaart nodig.

Leidsenhage en Julianabaan

Twee modernere winkelcentra zijn het regionaal geörienteerde Leidsenhage in Leidschendam en de Julianabaan in Voorburg. Hier vindt u ook de grotere winkelketens en supermarkten. Bij beide winkelcentra is parkeren gratis.

Markten

Elke dinsdag is er markt op het parkeerterrein van het winkelcentrum Leidsenhage en elke zaterdag is er markt op het Oosteinde (het verlengde van de Herenstraat) in Voorburg.