ArtiBrak

Kerst in Museum Swaensteyn en Huygens' Hofwijck

Dit jaar belooft het een bijzondere kerst te worden, samen zijn, helen en het ultieme kerstgevoel is nog nooit zo gewenst.

Home > ArtiBrak

ArtiBrak

Tentoonstelling Metamorfose door kunstenaars ArtiBrak

In de periode 23 september tot en met zondag 24 oktober toont een groot aantal kunstenaars van ArtiBrak hun visie op het thema Metamorfose. 

De werken in verschillende disciplines zijn heel divers: acryl– en  olieverfschilderijen, keramische sculpturen, beelden uit steen, en werken in mixed media. Door alle werken loopt als rode draad de Metamorfose zoals de kunstenaars deze ervaren en tot uitdrukking brengen in hun werk. 

 

Tentoonstelling Oeuvreprijs ArtiBrak

Van 28 oktober tot en met 28 november worden in museum Swaensteyn kunstwerken getoond van de genomineerden voor de Fonds ArtiBrak Oeuvreprijs 2021.

De Fonds ArtiBrak Oeuvreprijs, bestaande uit een bronzen penning ontworpen door Dieniks en een oorkonde, wordt eenmaal in de drie jaar toegekend aan een werkend lid van kunstenaarsvereniging ArtiBrak die zijn of haar sporen heeft verdiend in de kunst en met zijn of haar werk het meest aansluit bij een maatschappelijk belang. Leden van ArtiBrak kunnen hiervoor kunstenaars nomineren, een jury kiest uit vijf genomineerden de winnaar.

Tijdens de opening van de expositie zal de winnaar worden bekendgemaakt.