Cultuurkaart Leidschendam-Voorburg

Vriend worden

Museum Swaensteyn kan niet zonder de ondersteuning van vrienden en daarom wordt u als vriend met open armen ontvangen.

Home > Vvv > Cultuurkaart Leidschendam-Voorburg

Cultuurkaart Leidschendam-Voorburg

Cultuurkaart L-V

Kunst en cultuur voor iedereen
Met de Cultuurkaart L-V maak je kennis met musea, theater, dans, muziek, bibliotheken en vooral heel veel workshops in Leidschendam-Voorburg. Op de kaart vind je een overzicht met culturele activiteiten en workshops die in 2018 en 2019 worden aangeboden. Achterin vind je alle bonnen die je bij aanmelding kunt verzilveren.

Gratis toegang of flinke kortingen
Je kunt bij een heleboel culturele instellingen gratis of met flinke korting naar binnen. Daarnaast kun je drie workshops naar keuze volgen. Er doen maar liefst 55 verschillende aanbieders op kunst- en cultuurgebied mee die samen bijna 90 activiteiten verzorgen. Naast aantrekkelijke kortingen worden er een heleboel GRATIS proeflessen en activiteiten aangeboden.

De activiteiten
Met de Cultuurkaart L-V kun je bijvoorbeeld naar een zang-, muziek-, dans- of Kunstgeschiedenis les of gratis naar een leuk concert bij jou in de buurt. Ook kun je kiezen uit verschillende workshops zoals schilderen, tekenen, koken en nog veel meer.

Meer informatie
De Cultuurkaart L-V is af te halen bij alle SenW locaties, het Servicecentrum van de gemeente, de Bibliotheek in Voorburg en de VVV in museum Swaensteyn.
De kaart is geldig van 1 mei 2018 tot en met 30 april 2019. Bekijk het complete aanbod op www.senw-lv.nl/cultuurkaartL-V

Voor meer informatie: Eva Willems-Hirsch, 06-14243372 
                                    eva.willems-hirsch@senw-lv.nl