Vrijwilligers gezocht!

Vriend worden

Huygens' Swaensteyn kan niet zonder de ondersteuning van vrienden en daarom word je als vriend met open armen ontvangen.

Home > Over ons > Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

Huygens' Swaensteyn is hét huis voor de geschiedenis, kunst en cultuur en het VVV-informatiepunt van Leidschendam, Voorburg en Stompwijk. Het museum is gevestigd in het Notarishuis in de Herenstraat, een van de oudste gebouwen in het Huygenskwartier Voorburg. Het museum presenteert meerdere tijdelijke tentoonstellingen per jaar. Daarnaast is er in Huygens' Swaensteyn aandacht voor de Romeinen en Forum Hadriani en het bijzondere leven van Oranje prinses Marianne.

Huygens' Swaensteyn biedt een breed en attractief educatieprogramma, rondleidingen en meer activiteiten voor jong en oud en neemt deel aan vele culturele events zoals o.a. de Museumnacht,  Open Monumentendag en de Voorburgse Rondgang. Het werk in Huygens' Swaensteyn wordt voor een belangrijk deel uitgevoerd door vrijwilligers. Gidsen, gastvrouwen, gastheren ontvangen de bezoekers in het museum en helpen mee tijdens ontvangsten en openingen van tentoonstellingen.

Wil jij ons team versterken?

Op dit moment zijn wij hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de volgende teams:

Klusteam

Educatieteam

Meer informatie of reageren?
Contactpersoon: Astrid van Nes
Telefoonnummer: 070 387 23 11
E-mailadres: secretariaat@huygensmuseum.nl