Nieuwe educatievrijwilligers

Educatie

Museum Swaensteyn biedt leerlingen van basisscholen en in het voortgezet onderwijs een breed en attractief educatieprogramma aan.

Home > Nieuwe educatievrijwilligers

Nieuwe educatievrijwilligers

Museum Swaensteyn is op zoek naar nieuwe educatie vrijwilligers!

In maart gaan de Architectuur-  en Beeldenroutes door Leidschendam en Voorburg weer van start en is het museum op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de lessen kunnen verzorgen. De lessen worden georganiseerd in het kader van het Cultuurmenu en zijn bestemd voor de leerlingen van groep 8.
De lessen vinden plaats op de dinsdagochtend of dinsdagmiddag in Voorburg en/of in Leidschendam. In een les van 90 minuten maken de kinderen verschillende opdrachten in de buitenlucht en krijgen zij inzichten op het gebied van de kunst, sculptuur en architectuur. 

Je moet minstens één dagdeel per twee weken beschikbaar zijn. Het seizoen loopt van maart t/m juli en wordt jaarlijks herhaald. In februari starten we met een trainingsdag. Naast de lessen kun je ook helpen en worden ingezet bij speciale evenementdagen zoals de Museumnacht Kids, de Erfgoeddag Schatten aan de Vliet en Open Monumentendag.

Voor meer informatie neem contact op met Karlien Ritter, Hoofd Museale Zaken van Museum Swaensteyn. karlien.ritter@swaensteyn.nl of via www.swaensteyn.nl

Alle informatie en opdrachten staan op de pagina van de Wiki- Leidschendam Voorburg.

http://wiki.toenleidschendam-voorburg.nl/wiki/Categorie:Lesbrief 

Kerkarchitectuur Leidschendam
http://wiki.toenleidschendam-voorburg.nl/wiki/Kerkarchitectuur_Leidschendam 

Kerkarchitectuur Voorburg
http://wiki.toenleidschendam-voorburg.nl/wiki/Kerkarchitectuur_Voorburg 

Beeldenroute Leidschendam
http://wiki.toenleidschendam-voorburg.nl/wiki/Beeldenroute_Leidschendam 

Beeldenroute Voorburg
http://wiki.toenleidschendam-voorburg.nl/wiki/Beeldenroute_Voorburg