Huygensfestival in Museum Swaensteyn

Vriend worden

Museum Swaensteyn kan niet zonder de ondersteuning van vrienden en daarom wordt u als vriend met open armen ontvangen.

Home > Huygensfestival in Museum Swaensteyn

Huygensfestival in Museum Swaensteyn

Het bestuur van het Huygens Festival verheugt zich op de 14de editie van het festival van 11-13 september 2020. Door de recente ontwikkelingen zal het festival anders uitzien dan de voorgaande jaren. Er zijn helaas minder plaatsen beschikbaar voor bezoekers maar daar staat tegenover dat het festival via Midvliet TV (kanaal Ziggo 41) te volgen is.

Nieuw dit jaar is de creatiewedstrijd ‘Für Elise’ (hoe zie je Elise voor je wanneer je hiernaar luistert) waarvan de winnaars in de etalages van het Huygenskwartier zullen worden getoond. Een extra podium voor dans is in Anna Vastgoed in de Herenstraat 42, kortom een ander festival en blijvend verrassend!

De optredens in en voor horeca en winkels zijn helaas vervallen. Jammer genoeg konden de jonge musici uit het buitenland niet afreizen. Deze musici worden vertegenwoordigd door hier in Nederland wonende musici met hun komaf uit Tsjechië, Slowakije, Polen en Hongarije.

Het Huygens Festival zet zich in om haar locaties in het licht van corona zo veilig mogelijk te maken en doet een beroep op alle bezoekers zich aan de 1,5 meter afstand regel te houden en bij binnenkomst de handen te ontsmetten. Wij vragen iedereen die onverhoopt last krijgt van verschijnselen die op corona kunnen duiden, zich af te melden.

De gratis tickets voor het Huygens Festival zijn verkrijgbaar via klassiekemuziek.nl. Tijdens het bestellen krijgt u de mogelijkheid te doneren, dat zouden wij zeer op prijs stellen. De kaarten worden genummerd, indien er onverhoopt minder kaarten uitgegeven mogen worden zullen de hoogste nummers als eerste worden geannuleerd. Aan de deur kunnen kaarten worden afgegeven als er nog beschikbare plaatsen zijn. Er zal om contactgegevens worden gevraagd.

www.huygensfestival.nl 

Programma Museum Swaensteyn - zaterdag 12 september 
Max. 10 plekken per concert 

12:00 - 12:30 uur: Marciej Wierzcholowski speelt op de Marianne vleugel
13:00 - 13:30 uur: Marciej Wierzcholowski speelt op de Marianne vleugel
14:00 - 14:45 uur: Ensemble Canetti
15:00 - 15:45 uur: Ensemble Canetti