Museumnacht Den Haag

Vriend worden

Huygens' Swaensteyn kan niet zonder de ondersteuning van vrienden en daarom wordt u als vriend met open armen ontvangen.

Home > Activiteiten > Museumnacht Den Haag
7 oktober 2023
08 oktober

Museumnacht Den Haag

Museumnacht Den Haag 2023

20.00 - 01.00u

Een avond vol kunst en cultuur én toffe activiteiten: workshops, rondleidingen, optredens en nog veel meer. Op zaterdag 7 oktober 2023 van 20.00 tot 01.00 uur is het weer Museumnacht Den Haag. Met één ticket kan je meer dan 35 instellingen bezoeken. Zo ook Huygens' Hofwijck en Huygens' Swaensteyn. Kaarten voor deze avond kunnen enkel vooraf worden aangekocht op de website van Museumnacht Den Haag. Lees hieronder het programma van Huygens' Swaensteyn. 

Pianoconcert Elizabeth Fadel (20:30u, 21:45u en 23:00u)

Multi-instrumentalist en componist Elizabeth Fadel heeft zich ontpopt tot een klassieke pianist. Ze speelt klassieke stukken en geef daar een eigen twist aan. Denk aan tango-, rock-, Braziliaanse en Latijnse stijlen. Bij museumnacht kan je haar vinden achter de Prinses Marianne vleugel in de Notariszaal

Chocolade Bingo! (21:05u, 22:20u en 23:45u)

Bingo. Wie kent het eigenlijk niet? Om dit spel nog spannender te maken heeft Chocoladehuis Voorburg iets in petto. De eigenaar van dit chocoladehuis, Jeroen, is deze avond de bingomeester. Leuker kan het niet! Kom langs, kruis de getallen af en wie weet ben jij diegene die "BINGO!" roept. 

Sjoelen & Jenga & Mikado XXL (doorlopend)

Dompel jezelf onder in een speelwalhalla met doorlopende sessies van Sjoelen, Jenga, en Mikado XXL! Deze gigantische versies van klassieke favorieten beloven eindeloos plezier voor alle leeftijden. Doe mee, stapel de blokken op, mik met de stokjes en schuif die schijven. Een onvergetelijke speelervaring wacht op je!

Cluster Voorburg - Huygens' Swaensteyn, Huygens' Hofwijck en Kunstuitleen Voorburg

Met Museumnacht ligt cluster Voorburg net buiten Den Haag. Om een verbinding te maken tussen de drie deelnemende locaties kan jij als bezoeker op een leuke manier naar de andere locaties toe! Wie weet stuiter je deze avond wel door de oude winkelstraat van Voorburg.

Klik hier voor: 

Programma Museumnacht Huygens' Hofwijck
Programma Museumnacht Kunstuitleen Voorburg